Звездата от топ сериала „Забравена“ - Стана Катич, която е

...
Звездата от топ сериала „Забравена“ - Стана Катич, която е
Коментари Харесай

Стана Катич разпуска в село Гела - slava.bg

Звездата от топ сериала „ Забравена “ - Стана Катич, която е у нас с цел да снима следващата порция епизоди от поредицата, разпусна сред тежкия снимачен график в Родопите.

Позната още като контрольор Бекет от хитовия сериал „ Касъл “, Стана се разноски до приказното село Гела. В душата на планината тя се наслаждения на уютна стая с панорама към цялата планина и вкусна локална кухня. Не пропусна да се похвали преди хилядите си фенове и в обществените мрежи. Актрисата разгласява две фотоси, които придружи с ласкави мнения като „ Благодаря за прелестния следобяд, който ни подариха в Родопите. Препоръчвам! “ и „ Вкусен обяд. Чудесна локална кухня и това необикновено място! “

Не единствено Катич, само че и сътрудниците й, с които снима третия сезон на „ Забравена “ у нас, са същински почитатели на българската природа. Припомняме че наскоро

Стана се качи до Седемте рилски езера а преди този момент се причисли към самодейност за залесяване на Витоша. Актрисата от дълго време промотира страната ни с редица фотоси на естествени забелеожителности, баница, ракия и селскостопански животни. Екранният й сътрудник Патрик Хюсингер също се полюбува през есента на най-високата ни планина, и постоянно пуска фрагменти от обичани места, заведения и фитнес зали в София.

Междувременно почитателите тръпнат в очакване на трети сезон. Той ще се завърти по AXN през 2020 година

Актуалната история стартира три месеца след финала на трагичните събития от предходния сезон. Един от престъпните случаи на Ник (Хюсингер) се оказва смъртоносна опасност за фамилията му и е на път да унищожи всичко, което Емили (Катич) е съградила с толкоз доста старания. Тя ще тръгне на рисково странствуване, което ще я води надалеч от Бостън и ще я подложи на нови тежки тествания.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР