Звездата от сериала Разпуснати жени Оливия Атууд разказа за разликата

...
Звездата от сериала Разпуснати жени Оливия Атууд разказа за разликата
Коментари Харесай

Оливия Атууд в противоречие със съпруга си Брадли Дак заради това, че ще станат родители

Звездата от сериала " Разпуснати дами " Оливия Атууд описа за разликата в мненията, с която се бори със брачна половинка си Брадли Дак.

32-годишната остарелият някогашен играч на Love Island се ожени за 29-годишния футболист Брадли през юни тази година. Сега, когато са женени, тематиката за това да станат родители е повдигната - само че двойката има разнообразни отзиви по въпроса.

Оливия беше в панела на Loose Women в четвъртък дружно с сътрудниците Джейн Мур, 61 и Линда Робсън, 65 - както и основната водеща Шарлийн Уайт, 43. Сред тематиките за разискване в обедното токшоу на ITV беше актуалната бременност на холивудската звезда Сиена Милър - защото 41-годишната актриса сега я чака второ дете. Тъй като Сиена е на 40 години, бременността й се счита за „ гериатрична бременност “ – Джейнс, Линда и Шарлийн разискват обстоятелството, че самите те са претърпели старческа бременност.

Докато дебатите се развихриха сред водещия и участниците в панела, Оливия разкри личните си проекти да има деца - или да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР