Звездата от “Професия стриптийзьор” Чанинг Тейтъм заяви, че е в

...
Звездата от “Професия стриптийзьор” Чанинг Тейтъм заяви, че е в
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм не иска повече да се съблича във филми

Звездата от “Професия стриптийзьор” Чанинг Тейтъм съобщи, че е в отлична физическа форма, тъй като работата му постоянно изисква да смъква облеклата си, само че се пошегува, че би трябвало да поработи върху актьорските си умения, с цел да разчита повече на гения си, а не на външния си тип, в случай че желае да кариерата му да продължи.

По време на виртуално посещение в ток шоуто на певицата Кели Кларксън 41-годишният Тейтъм показа, че би трябвало да стане по-добър артист, с цел да не се постанова непрекъснато да се съблича във филмите, в които взе участие.

„ Не бих изглеждал по този начин, в случай че не се постановяваше да бъда гол в множеството ми филми. Ще би трябвало обаче да подобря актьорската си игра, с цел да не се събличам непрекъснато “, пошегува се той.

„ Трудно е да се тренираш от самото начало. Не разбирам по какъв начин някои хора имат сили и време, което да отделят за себе си, изключително тези, които имат както работни, по този начин и фамилни задължения”, сподели още артистът.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР