Звездата от Под прикритие Мариан Вълев много се изложи, научи

...
Звездата от Под прикритие Мариан Вълев много се изложи, научи
Коментари Харесай

Опиатите съсипаха Мариан Вълев! Неадекватният актьор се изпуснал в гащите без да усети и се появил така на снимки

Звездата от „ Под прикритие ” Мариан Вълев доста се изложи, научи HotArena.

Т ой е отишъл дрогиран и безусловно насран на снимачната площадка . И в случай че първото не е изненада за никого, то второто хубавичко шашнало сътрудниците на артиста, който сега снима престъпния екшън „ Ускорение ”.

Хора от екипа, пострадали от миризмата, която се разнасяла от Куката, потресени описаха за случилото се пред „ Таблоид ”. По думите им сътрудника им бил очевидно несъответстващ.

Мариан пристигна надрусан на фотоси, само че по-лошото е, че лъхаше мощно на изпражнения. Всички се спогледахме и осъзнахме, че е от него. Най-вероятно се е изпуснал в гащите, без да усети. Това е изцяло допустимо, като е предрусал ”, разкриха очевидци на положението на хитовия артист. Снимките били прекъснати по гледище на асистент-режисьора и Вълев се прибрал в хотела си, с цел да реанимира.

49-годишният Мариан бе първият артист, определен да взе участие в новия сериал на Димитър Митовски „ Ускорение ”, още в края на 2016 година бе поканен за основна роля в продукцията, която и сега се снима по родното Черноморие. Вълев, който всеки българин познава като мафиота Куката от сериала на Българска национална телевизия „ Под прикритие ” даже промени изцяло визията си поради сериала и сега свети като лампион на „ Икеа ”. Уви, не е съумял да се пребори с любовта си към опиатите и основно кокаина. 

Той от години има проблеми със стимулантите и алкохола, като ту се ускоряват, ту отслабват, само че постоянно е на интервали. Преди време звездата от сериала „ Под прикритие ” едвам не почина от свръхдоза кокаин, откакто в продължение на две денонощия се бе наливал с алкохол и шмъркал от скъпия опиат. Той бил избавен по знамение от лекари.

По време на фотосите на сериала на Българска национална телевизия, артистът съвсем всеки ден се черпел със снежния прашец, през днешния ден се подвизава в морския курорт Свети Влас, където се снима „ Ускорение ” и към този момент доста е разредил взимането на опиати. Той прибягвал до тях единствено по един или два пъти в седмицата, и то основно на щури празненства през уикенда. 

Именно след едно такова отишъл непосредствено на фотоси - без да ляга, изтрезнява и без да са го пуснали опиатите, Кукаа непосредствено се отправил към местоположението на сериала. Явно по пътя се изпуснал в гащите, без да се усети, разясниха очевидци на резила. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР