Звездата от Love Island Малин Андерсон казва, че съжалява, че

...
Звездата от Love Island Малин Андерсон казва, че съжалява, че
Коментари Харесай

Малин Андерсон се обърна към пиянството и наркотиците, когато бившият й я напусна след раждането на дъщерята

Звездата от Love Island Малин Андерсон споделя, че съжалява, че е пропуснала толкоз огромна част от първата година от живота на щерка си, до момента в който се бореше с алкохола и опиатите пристрастявания.

31-годишната риалити звезда стана известна през 2016 година, когато беше играч във втория сезон на риалити шоуто на ITV Love Island. През годините по-късно Малин се бори с редица персонални компликации и загуби, които я накараха да се насочи към алкохола и опиатите.

През 2022 година Малин посрещна второто си дете - щерка на име Хая. Въпреки това, тя беше „ заслепена “, когато бащата на Xaya, Джаред, ги изостави единствено четири седмици откакто момиченцето се появи на света - изпращайки Малин по тъмен път.

Сега Малин се замисли за сложните времена, в които претърпяла, до момента в който се справяла с обстоятелството, че е останала като самотна майка. Тя изясни, че се усеща самотна, само че също по този начин призна, че ще пие до остатък, когато е с другари, до момента в който се бори с страстите си.

Говорейки пред The...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР