Звездата от Loose Women Надя Савалха беше похвалена от феновете,

...
Звездата от Loose Women Надя Савалха беше похвалена от феновете,
Коментари Харесай

Надя Савалха от Loose Women на ITV похвалиха за това, че показа „истинско тяло“ в забавен скеч на Ким Кардашиян

Звездата от Loose Women Надя Савалха беше похвалена от почитателите, до момента в който споделяше обява за положително тяло, до момента в който правеше скеч на Ким Кардашиян.

Панелистката на ITV е известна със шерването на изявления за тялото си в обществените медии. В нова обява тя се подиграва на марката оформящо облекло на Ким, SKIMS. Това идва, откакто американската световна персона раздели почитателите с новия си „ сутиен за зърна “. Необичайните части долни дрехи се отличават с „ вградени повдигнати елементи на зърната за нагъл тип без сутиен, който прави самоуверено изказване “.

Преди това Надя се подиграваше на сутиена в Loose Women. И точно на Новата година тя се върна, с цел да направи още няколко смешки за марката оформящо облекло. В късия клип 59-годишната жена се съблече до голото си долни дрехи. Тя издърпа бельото си високо и нави в профил.

Тя също направи своя лична версия на сутиена за зърна. Надя, синхронизирана с устните на звука на звездата от Keeping Up With The Kardashians, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР