Звездата от Фермата“ Тома Талепов – Айляка е в критично

...
Звездата от Фермата“ Тома Талепов – Айляка е в критично
Коментари Харесай

Тома Айляка от „Фермата“ в кома след инсулт! Лекари се борят за живота му от 4 дни

Звездата от „ Фермата “ Тома Талепов – Айляка е в сериозно положение в бургаска болница, научи HotArena.

Четвърти ден лекарите се борят за живота му. Здравенякът е получил тежък хеморагичен инсулт и е изпаднал в кома. Инцидентът е станал в събота.

Приятели на Айляка описаха, че в последно време той се оплаквал постоянно от мощно главоболие, а няколко пъти припадал. Здравословните му проблеми почнали при започване на годината. „ Оплакваше се постоянно от главоболие, а по едно време стартира да го боли главата всеки ден. Веднъж припадна и го закараха в болница. Това беше в края на месец март. Остана седем дни на лекуване в отделението и го стабилизираха “, описа негов другар, писа „ Телеграф “.

Лекарите обаче го предизвестили да съблюдава диета, да се пази и да заобикаля физическите натоварвания. Тома обаче незабавно се върнал на работа и съвсем не почивал. В събота внезапно му станало неприятно и още веднъж примрял. Когато околните му го откарали в болница, станало ясно, че той е получил инсулт.

Състоянието му е доста тежко и лекарите не смеят да дадат никакви прогнози. Засега главната им цел е да спасят живота му и да го извадят от комата. Медиците се притесняват, че даже да се пребори с инсулта, Айляка ще остане с двигателен недостиг, а евентуално ще има и други провали в говора и слуха.

Тома е на 47 година и работи като салонен шеф на паметното заведение „ Кралско село “ в Бургас. Преди 2 години стана прочут с присъединяване си в приключенското риалити „ Фермата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР