Звездата от Бриджъртън Реге-Жан Пейдж е обявен за най-красивия мъж

...
Звездата от Бриджъртън Реге-Жан Пейдж е обявен за най-красивия мъж
Коментари Харесай

Реге-Жан Пейдж от сериала „Бриджъртън“ е най-красивият мъж в света според златното сечение

Звездата от " Бриджъртън " Реге-Жан Пейдж е разгласен за най-красивия мъж в света съгласно антично научно проучване.

Установено е, че 34-годишният артист, изиграл Саймън Басет, херцога на Хейстингс в хитовия сериал на Netflix, има 93,65% акуратност съгласно гръцкото Златно сечение на хубостта Фи, което мери физическото съвършенство. „ Бриджъртън “ е американски сантиментален и исторически ефирен сериал, основан на поредност от романи на Джулия Куин.

Звездата от " Мъже в черно " Крис Хемсуърт е на второ място с 93,5%, хубавецът от " Черната пантера " Майкъл Б. Джордан е трети с 93,46%, а артистът Хари Стайлс е четвърти с 92,30%.

Списъкът е формиран благодарение на най-новите техники за компютърно картографиране от лицевия козметичен хирург от Харли Стрийт доктор Джулиан Де Силва, който употребява технологията в работата си.

Д-р Де Силва, който управлява Центъра за модерна лицева козметична и пластична хирургия на Харли Стрийт, Лондон, изяснява: " Тези напълно нови техники за компютърно картографиране ни разрешават да разбираем някои от загадките на това, което прави някого физически хубав, и технологията е потребна при планирането на интервенциите на пациентите ".

Femail разкрива топ 10 на най-красивите известни мъже в света с обяснението на доктор Джулиан де Силва за какво са толкоз мечтани и къде са били маркирани.

1. Реге-Жан Пейдж - 93,65%

Реге-Жан Пейдж е безапелационен победител, когато всички детайли на лицето са били измерени за физическо съвършенство.

Д-р Де Силва изясни: Реге печели поради типичен красивото си лице и превъзходните си кафяви очи. Той получава най-голям резултат за дистанцията сред очите си, а разположението на очите му също е оценено високо. Перфектно завършените му устни също получават висока оценка, а единствената малко по-ниска оценка, която получава, е за ширината и дължината на носа.

2. Крис Хемсуърт - 93,53%

Д-р Де Силва съобщи: Крис Хемсуърт е победител с малко, когато всички детайли на лицето бяха измерени за физическо съвършенство. Хемсуърт в този момент е една от най-големите кино звезди в света, откакто за пръв път се популяризира с помощта на изчистената си осанка в австралийската сапунка " Home and Away ". Той има старомодния искра на идолите от матинетата на холивудските звезди от предишното и това е доста значимо при измерването на класическата хубост.

3. Майкъл Б. Джордан - 93,46%

Американският артист, прочут с функциите си в " Черната пантера " и " Крийд ", също излезе с високи оценки.

Д-р Де Силва сподели: Актьорът Майкъл Б. Джордан е на второ място и оглавява класацията за ширина и дължина на носа си, а за брадичката си остава втори. 35-годишният сърцеразбивач зарадва екраните с осъществяванията си във " Фантастичната четворка " и " Лигата на справедливостта " и му следва да взе участие в " Крийд III ".

4. Хари Стайлс - 92,3%

Д-р Де Силва сподели: Хари Стайлс се класира на четвърто място и получава съвсем съвършените 99,7 % за брадичката си. Той е на второ място за дистанцията сред очите си. Не е изненадващо, че той бързо се трансформира в разбивач на кино сърца, както и в певческа суперзвезда ".

5. Джуд Белингам - 92,22%

Сензация на Световното състезание по футбол и то освен поради футболните и спортните си качества.

Д-р Де Силва съобщи: Чудесно е да се види, че футболната звезда на Англия Джуд Белингам има толкоз високи резултати.

Той изясни, че Белингам е получил висока оценка поради съвсем съвършеното разположение на устните и носа му. Цялостната форма на лицето му е една от най-ниските оценки в първата десетка.

6. Робърт Патисън - 92,15%

Актьорът е в челната петица за съвсем всички категории поради типичен завършените си черти и " отлично изсечената си челюст ".

Д-р Де Силва сподели: Единственият му резултат под междинния е за устните, които са дребни и плоски.

7. Крис Евънс - 91,92%

41-годишният артист е разгласен за най-сексапилния жив мъж на списание „ People “ през 2022 година и разрушава сърцата на мнозина още от дебюта си във кино лентата " Жестоки хора " през 2005 година

Д-р Силва съобщи: Звездата от " Капитан Америка " в действителност има оня типичен изваян холивудски тип, получавайки висока оценка за разположението на очите и съвсем съвършената естетика на контура на лицето му.

8. Джордж Клуни - 89,91%

През годините Джордж Клуни слезе от челната десетка, основно поради естествените дадености.

Д-р Де Силва сподели: Той към момента е извънредно хубав мъж, само че лицето му е изгубило размер и неизбежно има известно провисване към очите. Това, че на 61 години той към момента е в челната десетка, е удивително и е доказателство за невероятния му натурален външен тип.

9. Хенри Голдинг - 87,98%

35-годишният сърцеразбивач дебютира в игралното кино в шлагера от 2018 година „ Луди богати азиатци “. Той е играл основна роля във филмите „ Last Christmas “, „ Snake Eyes “ и „ Persuasion “.

Д-р Де Силва изясни: Малайзийско-британският артист и водещ получава висока оценка за формата на брадичката и дистанцията сред очите, само че губи точки поради формата на носа и лицето си.

10. Дуейн Джонсън „ Скалата “ - 86,07%

Д-р Де Силва съобщи: " Скалата “ е вторият най-възрастен мъж в листата след Джордж Клуни и остарява чудесно.

Той получава добра оценка за формата на устните си и дистанцията сред устните и носа си. Най-нисък резултат в първата десетка има за носа си, който е малко по-широк от този на останалите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР