Звездата от близкото минало Чък Норис е едно от емблематичните

...
Звездата от близкото минало Чък Норис е едно от емблематичните
Коментари Харесай

След 26 години Чък Норис открива дъщеря си, за чието съществуване дори не подозира

Звездата от близкото минало Чък Норис е едно от емблематичните лица на Холивуд, тъй като въплъщава класическия екшън воин, който може да се оправи с всеки изверг.

Името му се подрежда измежду тези на сътрудниците му Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и Жан-Клод Ван Дам, които през миналите няколко десетилетия сътвориха облика на непобедимия и самоуверен мъж, на който постоянно може да се разчита да избави света от всяко зло.

Днес демонстрираме другото лице на Норис, като описваме една надълбоко персонална история от интимния живот на 84-годишния артист.

През 1991 година Чък получава необичайно писмо в имейла си, в което подателката го осведоми, че е негова щерка. По това време Норис е към този момент одобрена екшън звезда, взел участие е в касови филми като " Пътят на дракона “ и " Делта Форс “, а скоро му следва да влезе в облика на Уокър, тексаския рейнджър в едноименния сериал.

26-годишната Дина, която е изпратила тайнственото писмо до артиста, потвърждавайки, че той е неин татко, не желае нито популярност, нито пари от него. Единственото ѝ предпочитание е той да знае, че тя съществува.

В имейла тя споделя историята на живота си и показва предпочитание двамата да се срещнат. И все пак обещава, че в случай че Норис не желае да се запознае с нея, тя ще прояви схващане и няма да го търси в никакъв случай повече.

Оказва се, че Дина е родена през 1963 година, само че едвам откакто навършва 16 години, научава истината за татко си. Тогава тя инцидентно подслушва диалог сред майка си Джоана и нейна другарка, в който истината става ясно.

Чък Норис в никакъв случай не е бил женен за Джоана. Нещо повече – когато двамата имат любовна връзка при започване на 60-те, той има брачна половинка и към момента не е известен.

По това време службата му за Военновъздушните сили на Съединени американски щати е завършила и той чака да бъде разхлабен и да се прибере при съпругата си Даян Холечек в Лос Анджелис. Преди да бъде публично освободен обаче той прекарва известно време в Ривърсайд, Калифорния, където се среща с Джоана в един бар. Връзката им продължава известно време, като Чък по този начин и не разкрива пред любовницата си, че е женен.

Изглежда в някакъв миг Норис почувствал виновност и просто прекратил всевъзможен контакт с Джоана. Малко след това тя схваща, че е бременна, и взема решение да задържи бебето. Освен това узнава, че приятелят ѝ е бил женен и дори чака дете от брачната половинка си.

Така тя взема решение да отгледа детето си сама, без да осведоми за това бъдещия артист.

Джоана се омъжва малко откакто ражда щерка си. Затова Дина пораства, приемайки брачна половинка на майка си е собствен татко. Джоана взема решение да остави момичето да има вяра в това, тъй като Норис бил фамилен, а и тъй като не желала да накърни имиджа му на изгряваща звезда.

След като узнава истината от подслушания диалог, Дина резервира тайната на майка си цели 10 години. Двете не желаят да разстройват фамилията на Норис, но през 1989 година той се развежда. Така Дина най-сетне се взема решение да напише на татко си писмото, което ще промени живота и на двамата.

Когато научава, че има още едно дете, за което не е подозирал, изначало Чък Норис е песимистичен. Все отново той взема решение да се срещне с Дина и Джоана, с цел да чуе историята персонално от тях.

След тази съдбовна среща обаче той дори не пожелава да направи ДНК тест на дамата, с цел да удостовери бащинството си. По думите му незабавно щом я среща, той вече знае в сърцето си, че Дина споделя истината.

Срещата сред бащата и дъщерята, за която в никакъв случай не е подозирал, е много топла и трогателна, като и двамата се разплакват от неспокойствие. Те се усещат по този начин, като че ли цялостен живот са се познавали.

" По света може да има противозаконни родители. Знам, тъй като аз бях подобен, само че нито едно дете не е нелегално родено. Бог има проект и цел за живота на всеки от нас “, разсъждава по-късно Норис.

През годините Дина е работила дружно с татко си, в това число като супервайзер, действен управител и PR помощник в телевизионния му сериал " Уокър, тексаският рейнджър “.

Днес 60-годишната Дина Норис продължава да бъде близка с татко си. Освен това има топли отношения с другите четири деца на артиста и неговата втора брачна половинка Джена О`Къли.

Дина работи като брокер на недвижими парцели, омъжена е още от 80-те години и има три деца. Те обожават да прекарват време с дядо си, който пък ги предизвиква да се занимават с кино и даже им е давал дребни функции във филмите си, написа Edna.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР