ЦСКА приема Ботев Пловдив в реванш от полуфиналите за Sesame

...
ЦСКА приема Ботев Пловдив в реванш от полуфиналите за Sesame
Коментари Харесай

ЦСКА отваря нова страница, а Ботев ще опита да довърши започнатото

ЦСКА приема Ботев Пловдив в реванш от полуфиналите за Sesame Купа на България. Срещата на стадион " Христо Ботев " ще стартира през днешния ден в 18:45 часа. " Канарчетата " имат задатък от 1:0 след първата среща. Двубоят се игра преди две седмици, а в воин за пловдивчани се трансформира Уме Емануел. 

" Колежа " ще бъде цялостен през днешния ден, като на стадиона се чакат на 18 000 фенове. " Бултрасите " се събират зад Южната естрада в 14:00 часа, а също така се чака да има и много почитатели на " алените ". Ръководството на домакините анонсира загадъчно, че ще разгласи крупна вест тъкмо преди началото на полуфинала. Публиката на " Колежа " пък ще подгрее DJ Vasco C, a " жълто-черните " са организирали и шоу с гайди

Ботев Пловдив излиза с най-хубавото, с което разполага. Единственият отсъстващ е трайноконтузеният Георги Николов. След наказване се завръша Самуел Акере, като се чака той да нападна по дясното крило. Отляво на офанзивата ще е Уме Емануел, а зад нападателя Мохамед Брахими ще играе Ивелин Попов. 

За ЦСКА това ще е първи мач след ерата " Ганчев ". " Червените " няма да може да разчитат на нападателя Фернандо Каранга. Бразилецът си изкара неблагоразумен жълт картон, дразнейки почитателите на Левски и ще бъде осъден за една среща, откакто събра пет публични предупрежения. Треньорът Стамен Белчев най-вероятно няма да може да разчита и на Сейни Санянг. Гамбиецът удари главата си в тази на Марин Петков по време на мача с Левски и беше сменен наложително. Аут е и Мартин Стойчев. Добрата вест за Белчев е, че ще може да разчита на Иван Турицов и Християн Петров. 

Главен арбитър на дуела е Волен Чинков. 

Победителят от днешния конфликт съвсем несъмнено ще се озшраво против Лудогорец във финала. " Орлите " имат задатък от 4:0 против Хебър след първия мач посред им. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР