Звездата от BBC Breakfast Джон Магуайър беше абсолютно ужасен“, докато

...
Звездата от BBC Breakfast Джон Магуайър беше абсолютно ужасен“, докато
Коментари Харесай

Звездата от BBC Breakfast „ужасена“ да бъде оставен да виси на Лондонското око в репортаж на живо

Звездата от BBC Breakfast Джон Магуайър беше „ безусловно ужасяващ “, до момента в който се придържаше към страната на London Eye за репортаж онлайн.

Репортерът вложи всичко в репортажа си за това по какъв начин туристическата атракция се почиства и боядисва от хората по поддръжката. За да се почисти структурата, тя би трябвало да бъде затворена и почистващият личен състав да влезе в защитната си екипировка и да виси в профил на нея, преди да стартира работа.

Затваря се на всеки три години за разчистване и Джон беше забелязан да виси в профил на структурата в програмата за сряда. Той сподели на водещата Сали Нюджънт, че е " безусловно ужасяващ " и се пошегува: " Това беше ли в оценката на риска? " Сали и съ-домакинът Джон Кей, които бяха още веднъж в студиото, се засмяха, до момента в който той се изправяше пред страховете си за сегмента.

Джон добави: „ Не, добре сме, споделям ви, че единственото нещо, което ме стопира да избягам с писъци и рев е, че съм в извънредно способните ръце на двама Крис и един Пит. са висококвалифи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР