Звездата от 1000-lb Sisters Ейми Слатън забавно отхвърли слуховете, че

...
Звездата от 1000-lb Sisters Ейми Слатън забавно отхвърли слуховете, че
Коментари Харесай

Звездата от 1000-lb Sisters Ейми Слатън говори за слуховете, че се е върнала с бившия си съпруг

Звездата от 1000-lb Sisters Ейми Слатън занимателно отхвърли слуховете, че още веднъж е дружно с някогашния си брачен партньор Майкъл Халтерман след обществената гибел от техния брак.

Бившата риалити звезда се обърна към TikTok тази седмица, с цел да заглуши слуховете за любовта сред нея и някогашния й с видео, което разделя страните. В клипа бял текст върху черен декор гласи: „ Ти и Майкъл още веднъж ли сте дружно “ и няколко секунди по-късно „ По дяволите, не “. Комедийният миг съответства идеално с аудиото, до момента в който Love is a Drug от WIZ 36IX звучеше на назад във времето.

Феновете на Ейми наводниха мненията на видеото, възхвалявайки Ейми за това, че е преодоляла токсичния си брак и я поддържат в нея пътешестване към излекуване. Един разяснява: „ Giiiirl, ние се чудехме тук! хаха. Радвам се да видя, че всички сте родители, в случай че това е това. Нали момиче! Живей живота си по този начин, както би трябвало да обичаш! “ Друг написа: " Не гледай в прозореца за назад виждане, Ейми!!!! Продължавай напред!!!! " А трети добави: „ Гледах вашите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР