Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо прекарва карантината заедно със семейството

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо прекарва карантината заедно със семейството
Коментари Харесай

Кристиано не иска да се завръща в Италия, назова причината

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо прекарва карантината дружно със фамилията си в родния Мадейра. Португалецът е наел вила против 4000 евро на седмица и наподобява не желае да нарушава фамилната си идилия.

Според „ Кориере дело Спорт “ Кристиано е оповестил на управлението на „ бианконерите “, че не желае да се завръща в Италия на този стадий. Роналдо е изтъкнал като причина четвъртата позитивна проба за ковид на съотборника си Пауло Дибала.

Португалецът счита, че към момента е рано тимовете в Италия да се завърнат към тренировките, както вършат към този момент в други елементи на Европа. Според него вирусът остава доста рисков за професионалните спортисти.

Според италианските медии Кристиано се опасява за фамилията и приятелите си и не желае да ги излага на риск. Въпреки това Роналдо продължава да поддържа добра спортна форма и за следващ път разгласява фотоси в обществените мрежи след следващото си занятие.

Ситуацията в Италия наподобява, че ще принуди Роналдо да се завърне в Торино, защото от 4 май няколко отбора получиха позволение да възобновят тренировки. Оптимистичните прогнози са, че шампионата ще може да бъде рестартирано през юни. Това може да накара португалецът да пътува в идващите дни до Италия.

Въпреки това Роналдо и огромният му наследник се възползваха от хубавото време в Мадейра и разгледаха красивата природа на острова.

„ Откриването на моя остров с най-хубавата компания “, написа Кристиано под фотографията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР