Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази надежда, че победата над

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази надежда, че победата над
Коментари Харесай

Рекордьорът Роналдо: Милан и Интер са силни, но не сме се отказлаи от титлата

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изрази вяра, че успеха над Наполи и спечелването на Суперкупата на Италия ще вдъхне повече убеденост на отбора, който не върви изключително сполучливо в шампионата и през уикенда загуби с 0:2 от Интер.

Португалецът вкара първия гол във финала против Наполи и по този метод се трансформира в най-резултатния футболист в цялата история на най-популярния спорт. CR7 има на сметката си внушителните 760 попадения.

1,040 games
760 goals
30 trophies

Cristiano Ronaldo has now scored more goals than any other player on record, surpassing Josef Bican’s official total of 759.
— Squawka Football (@Squawka) " Много сме радостни. Беше мъчно, изключително поради тежкия терен, само че си свършихме работата. Показахме напълно друга настройка спрямо мача против Интер. Тогава играхме зле, само че това към този момент е в предишното. Трофеят е значим за нас, надяваме се той да ни донесе в допълнение самочувствие и убеденост ", съобщи Роналдо, който не пропусна да поздрави съотборниците си за триумфа.

" Много съм благополучен с четвъртия ми трофей в Италия... Завърнахме се! Това е Юве, който обичаме. Това е тимът, в който имаме вяра. Това е духът, който ще ни изведе до успехите, които желаеме. Браво, момчета! ", написа нападателят в Twitter.

Very happy with my 4th title in Italy... We are back! This is the Juve we love, this is the team we trust and this is the spirit that will lead to the wins we want! Well done, guys! Fino Alla Fine!
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) " Милан и Интер са доста мощни, само че имам вяра, че ние разполагаме с всичко належащо, с цел да станем първенци още веднъж. Със сигурност няма да е елементарно, само че Скудетото не е невъзможна цел ", сподели още Кристиано.

Суперкупата на Италия е общо девета за Юве. Това е и първи трофей за Андреа Пирло като ментор на " остарялата госпожа ", а в това време Ювентус не пропуща да вземе най-малко едно отличие за десета поредна година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР