Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга попада в дългосрочните планове на

...
Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга попада в дългосрочните планове на
Коментари Харесай

Хубчев си хареса Каранга за национал на България

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга попада в дълготрайните проекти на националния селекционер Петър Хубчев, оповестява вестник " Тема спорт ".

Kaкто е известно, бразилецът чака български паспорт и е доста евентуално подобен да му бъде публикуван до края на годината или при започване на идната. За приемането на подобен чужденците би трябвало да имат най-малко петгодишен престой в страна от Европейски Съюз. 
От известно време у нас съществува малка врата, която разрешава на надарени задгранични състезатели бързо да получат документи, с цел да могат да бъдат употребени в националните ни селекции. Бразилците в Лудогорец са характерен образец, като българските им паспорти ги чакат още при подписването на контракт.

Каранга е в България от януари, а към този момент има 14 гола в 20 мача за ЦСКА. Този сезон е с 8 точни удара в 8 участия. Червените са подали документи за негов паспорт най-много тъй като желаят да освободят една от квотите за чужденци отвън Европейски Съюз. В срещите могат да бъдат употребявани трима, а при алените са 4-ма дружно с Кулма, Енрике и Кевин Меркадо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР