Звездата на Тотнъм - Хюн Мин-Сон, е оптимист, че отборът

...
Звездата на Тотнъм - Хюн Мин-Сон, е оптимист, че отборът
Коментари Харесай

Сон за реванша с Милан: Най-важният мач за сезона ни, Конте ще ни тласне към успеха

Звездата на Тотнъм - Хюн Мин-Сон, е оптимист, че тимът ще изиграе по-добър мач при семейството си против Милан в съпоставяне със загубата с 0:1 в първия дуел посред им от 1/8-фиалите в Шампионската лига.

Кореецът изрази задоволството си и от завръщането на мениджъра Антонио Конте, който ще може да води „ шпорите “ в утрешния реванш против „ росонерите “.

„ Мисля, че е прекомерно късно да приказваме за това, че вършим една добра седмица и по-късно една неприятна. Най-важното нещо е на следващия ден да създадем най-важния ни мач през сезона. Подготвяме се добре и би трябвало да се върнем към успехите, тъй като предходната седмица беше много тежка. Утрешният мач е доста значим и футболистите ни чакат с неспокойствие да играят на нашия стадион. Мисля, че би трябвало да създадем горди почитателите, клуба и нас самите. Ако нямаш задоволителна убеденост, по-добре да не играеш сходен мач. Първият дуел беше тежък. Започнахме го едва и допуснахме ранен гол. Когато играеш надалеч от вкъщи, е мъчно щом изостанеш с 0:1 още първоначално. След това обаче реагирахме сносно и имахме няколко положения. В Шампионската лига всички се приготвят толкоз добре и всички тимове са мощни “, показа Сон на днешната конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР