Звездата на Тотнъм Хари Кейн може да има нов отбор

...
Звездата на Тотнъм Хари Кейн може да има нов отбор
Коментари Харесай

Тотнъм не иска да продаде Хари Кейн на Манчестър Юнайтед

Звездата на Тотнъм Хари Кейн може да има нов тим от лятото, само че това няма да е Манчестър Юнайтед, твърди Sky Sports. Все по-упорито се приказва, че президентът на " шпорите " Даниел Леви е подготвен да се раздели с най-скъпия си футболист, с цел да компенсира загубите, породени от прекъсването на сезона. Леви обаче е безапелационен в позицията си, че би се съгласил да продаде 26-годишния нападател само в чужбина, тъй като не желае да укрепва директен съперник на Тотнъм, без значение дали Юнайтед или различен от грандовете в Премиър лийг.

Самият нападател наскоро съобщи в диалог с някогашния британски национал Джейми Реднап, че е окуражен да печели титли и в случай че види, че няма по какъв начин да го реализира с Тотнъм, надали ще приключи кариерата си в клуба.

Според Daily Mail Кейн с удоволствие би се съгласил да премине при " алените дяволи ". Изданието напомня, че през годините нееднократно най-хубавите футболисти на Тотнъм са се озовавали на " Олд Трафорд ". Такъв беше казусът и с Димитър Бербатов през 2008 година. Сега обаче сходна договорка е малко евентуална.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР