Звездата на световния тенис Новак Джокович беше обвинен в подкрепа

...
Звездата на световния тенис Новак Джокович беше обвинен в подкрепа
Коментари Харесай

Косово на война с националиста Джокович

Звездата на международния тенис Новак Джокович беше упрекнат в поддръжка на тероризма от страна на държавното управление на Косово. Министерството на външните работи на балканската страна даже прикани френският производител на спортна екипировка „ Лакост “ да приключи контракта си с Джокера.

Всичко това е поради обява на Джокович в „ Инстаграм “, на която сръбски жители пред храма " Св. Сава " отдават респект на убитите си сънародници в Косово. Снимката е съпроводена с посланието „ Всяка сълза Господа моли, у всеки сърбин душата боли “.

„ Лакост ", Африм Буняку беше брачен партньор, татко и безрезервен на своята страна и нейните жители. Той беше погубен при отвратителна терористична офанзива, наказана от Съединените американски щати и Европейския съюз. Човекът, който спонсорирате, Джокович, просто популяризира тези терористи пред своите 13,9 милиона почитатели, " се споделя в известие на Министерството на външните работи на Косово в обществените мрежи.

Африм Буняку е косовски служител на реда, който беше погубен от сърби и това още повече обтегна връзките сред двете страни. В последните дни имаше сериозно скупчване на сръбска военнна техника на границата с Косово.

„ Тази терористична офанзива е акт на експанзия против суверенитета, териториалната целокупност и националната сигурност на Косово. Ние няма да толерираме офанзивите против Косово и правото на битие. Със сигурност не желаете вашата марка за милиарди долари да бъде свързвана с възхвала на тероризма? ", приключва обявата на косовските власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР