Звездата на сръбския национален отбор Богдан Богданович заяви, че е

...
Звездата на сръбския национален отбор Богдан Богданович заяви, че е
Коментари Харесай

Богдан Богданович: Щастлив съм и съм горд с отбора

Звездата на сръбския народен тим Богдан Богданович съобщи, че е останал неудовлетворен, откакто страната му завърши на второ място в Световното състезание по баскетбол. Тимът на Германия се оправи с " плавите " с 83:77 в " Mall of Asia Arena " в Манила, като това донесе втори сребърен орден от Мондиал в кариерата на гарда на Атланта Хоукс, който към този момент има един от 2014 година, когато западната ни съседка изгуби с 92:129 на финала от Съединени американски щати. Днес той пък означи 17 точки.

" Вече съм бил втори. Ще се веселя да взема и златото. Да бяхме приключили шампионата с победа. За страдание, от време на време шансът не е на наша страна. Пропуснахме няколко стрелби и няколко положения. Това е баскетболът. Просто съм благополучен и горделив с тези момчета. От първия ден никой не ни вярваше. Работихме интензивно и постигнахме доста.

Германците имат опит. Изграждат този тим с години. Гледал съм ги. Познавам доста момчета от състава. Наистина поздравления за тях. Те са сложен съперник. Спечелиха всеки един мач в този шампионат. Побеждават сложни тимове през цялото време. Заслужиха си го почтено ", показа Богданович.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР