Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе участие

...
Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе участие
Коментари Харесай

Григор отказа номинация в анкета, не можел на присъства

Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе присъединяване в обичайна анкета "Спортист на годината 2017 " на община Хасково. Това заяви Деян Александров, младши специалист в отдел "Спортни действия " на локалната администрация.

Григор удовлетворен, благодари за самопризнание

Там са получили писмо от бащата на Димитров - Митко Господинов, който е и съсобственик на тенис клуб "Хасково 2015 ", в който е картотекиран Гришо. Господинов е помолил синът му да не бъде номиринан, защото няма да може да участва на церемонията, посочи Александров. Той добави, че освен това състояние уредниците са се съобразили с настояването.

Анкетата, която ще бъде направена от спортни публицисти, 7 чиновници на спортния отдел в общината, и регионалния специалист по младежта и спорта съдържа 6 раздела - мъже и дами, юноши и девойки, мъжки отбор и женски тим, треньор и "силна воля ".

Гришо с още едно самопризнание в края на годината

Предложения са постъпили от 24 спортни клуба. Те са номинирали 26 мъже и дами, 44 юноши и девойки, по 6 мъжки и женски тимове и 8 треньора, уточни Александров.

След определянето на спечелилите на заелите 1-во, 2-ро и 3-то място ще бъдат връчени парични награди, а на останалите - грамоти. Церемонията ще бъде на 20 декември./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР