Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път

...
Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път
Коментари Харесай

Купон без край: Владо Пенев с няколко партита за ЧРД

Звездата на Народния спектакъл Владимир Пенев отпразнува за повторно своя 64-ти рожден ден.

Той посрещна най-личния си празник на 24 октомври в компанията на най-близката си другарка Мартина Вачкова в Дубай, а през уикенда се почерпи с другари и в София.

„ Всички обичат Владо Пенев! И го честват! “, написа Мартина Вачкова в персоналния си профил в Инстаграм и показа кадър от празненството в столично заведение, без да издава кое е. На фотографията с изключение на Марта и Владо са и актьорите Теодора Духовникова, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и неговата половинка Диана Алексиева. Всички те са с усмивки на лица, признаха, че купонът е бил радостен и занимателен. Сред поздравяващите под обявата се открои певицата Нина Николина, която написа: „ Честит да е “, а измежду далите своя лайк са близката им другарка Дарина Павлова и режисьорът Виктор Чучков.

Ден откакто чества рождения ден на Владо Пенев, артистът Юлиан Вергов посвети съботната си вечер на концерт на „ Колдплей “ в Буенос Айрес. Но прожектиран на огромен екран в столично кино, артистът и жена му изгледаха зашеметяващия театър от разбиващото върхове международно турне на бандата - Music Of The Spheres, на огромен екран, с грандиозно международно предаване онлайн на разпродадения концерт на групата на стадион Ривър Плейт в Буенос Айрес. „ Почти съм си в Аржентина! “, пошегува се с почитателите си Вергов и си пусна стори от кинозалата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР