Звездата на Милан - Рафаел Леао се пошегува, че времето

...
Звездата на Милан - Рафаел Леао се пошегува, че времето
Коментари Харесай

Ливърпул мисли за звездата на Милан, готов е да даде и свой играч

Звездата на Милан - Рафаел Леао се пошегува, че времето в Англия може да му попречи да се реалокира да играе някой ден във Висшата лига. Португалският национал е свързван с трансфер надалеч от „ Сан Сиро “ след чудесния старт на сезона, който направи с италианския първенец. 23-годишният нападател е съдействал с девет гола и 10 асистенции в 32 изяви до момента през акцията, привличайки вниманието на тимове от Висшата лига, в това число Ливърпул и Челси.

CalcioMercato твърди, че мърсисайдци обмислят трансфер на Леао през лятото, откакто футболистът към този момент се намира в последните 18 месеца от контракта си. „ Червените “ даже биха били подготвени да включат Луис Диас като разменна монета, с цел да понижат желаната от Милан сума за Леао.

„ Не одобрявам времето! Не одобрявам времето, само че за първи път бях в Лондон. Хареса ми да пазаря там “, съобщи шеговито португалецът пред Kick Game.

Ако тимове от Висшата лига решат да наддават за услугите му през лятото, то те ще би трябвало да извадят много съществени пари. Италианските издания оповестяват, че той има откупна уговорка от 150 милиона евро. Настоящият му контракт с Милан изтича в края на юни 2024-а година.

Леао ще получи още един късмет да се допре до Лондон, когато „ росонерите “ се изправят против Тотнъм в реванша от осминафиналите на Шампионската лига на 8 март. Италианският първенец има задатък от 1:0 след първия мач на „ Сан Сиро “.

Португалецът се причисли към Милан от Лил през август 2019-а година против 35 милиона евро. След неуверен старт при „ росонерите “ той към този момент има 36 гола и 31 асистенции в 147 мача във всички шампионати. Леао има и 16 мача за Португалия, като вкара два гола – и двата на Световното състезание в Катар в края на предходната година. В същото време от Милан се пробват да удължат контракта на Леао.

AC Milan star Rafael Leao has joked that the weather in England could prevent him from making a move to the Premier League
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР