Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо спечели за втори пореден

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо спечели за втори пореден
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо футболист на месеца и с нов рекорд

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо завоюва за втори следващ път премията за футболист №1 на отбора за месеца. Седмицата на Ман Юнайтед получи 74% от вота на почитателите на „ алените дяволи “, оставяйки надалеч зад себе си Давид де Хеа (21%) и Неманя Матич (5%).

През месец април португалецът вкара 5 гола в 4 мача за отбора на Ралф Рангник. Той донесе триумфа с 3:2 над Норич с хеттрик, а също така вкара на Арсенал и Челси. Тимът му обаче не се оправи по най-хубавия метод през април и след края му заема 6-о място във Висшата лига с 55 точки. Що се отнася до премията от почитателите, тя е чътвърта за Роналдо през този сезон.

Португарлецът към този момент е водач по брой голове в домашен мачове във Висшата британска лига този сезон. С попадението си от дузпа при успеха с 3:0 на Манчестър Юнайтед против Брентфорд на “Олд Трафорд” в понеделник вечерта 37-годишният португалец към този момент има 14 гола в семействата на отбора.

Роналдо изпревари южнокорееца Хюн-Мин Сон, който порази два пъти вратата на Лестър при успеха на “шпорите” с 3:1 в Лондон в неделя. Сон е с 13 домашен попадения. На трета позиция в тази ранглиста е египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах с 11 гола, а незабавно след него се подрежда сенегалският му съотборник на “Анфийлд” Садио Мане с 10. Топ 5 добавя белгийският халф на Манчестър Сити Кевин де Бройне с 9 гола в домашен срещи.

Роналдо можеше да бъде и с 15 попадения вкъщи, само че негов гол за 2:0 в края на първото полувреме през вчерашния ден бе анулиран поради минимална засада.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР