Звездата на Манчестър Сити – Кевин де Бройне, говори след

...
Звездата на Манчестър Сити – Кевин де Бройне, говори след
Коментари Харесай

Де Бройне: Това ми липсваше!

Звездата на Манчестър Сити – Кевин де Бройне, приказва след блестящото си показване против Нюкасъл, с което въодушеви отбора си за триумфа с 3:2.

„ Гражданите ” имаха потребност от поврат, с цел да стигнат до трите точки, а в основата му бе точно Де Бройне, който се появи като запаса. Белгиецът осъществя едно попадение за 2:2 и асистира за победния гол на Оскар Боб.

„ Това ми липсваше. Имах тежка травма и имах потребност от време. Наслаждавах се през днешния ден. Мисля, че тук става дума за силата на волята, в сравнение с за нещо друго. Истинска полуда. Знам, че сега не съм подготвен да играя 90 минути. В момента мога да играя само към 30 минути. Чувствам го в дробовете си, изключително когато е студено.

Не знам какво да чакам, когато влизам от пейката. Досега не ми се е случвало. Работих в действителност крепко и трябваше да трансформира някои неща. Когато играеш непрекъснато е доста мъчно да променяш някои неща. В началото на травмата беше доста мъчно, само че аз не съм някой, който стои на едно място. Радвах се, че можех да върша неща, които в различен случай в никакъв случай не бих могъл да върша. Надявам се, че стартирам да намирам формата си ”, сподели още Де Бройне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР