Общинският съветник Симеон Ставрев съобщи, че Столичният общински съвет е

...
Общинският съветник Симеон Ставрев съобщи, че Столичният общински съвет е
Коментари Харесай

Столична община с първа стъпка към модернизацията на Герена

Общинският консултант Симеон Ставрев заяви, че Столичният общински съвет е направил първа стъпка за отпушване на процеса по модернизацията на стадион “Георги Аспарухов “.

Иначе казано – Столична община е решила, че желае да придобие стадиона и прилежащите му терени, като дали това ще се случи, завити от страната.

Ако страната одобри и собствеността отиде в общината, тогава тя ще може да си партнира с Левски в процеса по създаване на съвременен стадион за тима.

Ето какво написа Ставрев по въпроса със стадиона на „ сините “:

„ Столичен общински съвет направи първа стъпка за отпушване на процеса по модернизацията на стадион “Георги Аспарухов “ - взе решение, че желае да придобие стадиона и прилежащите терени. На ход е страната.

Ако Министерски съвет не желае да трансферира „ Герена “ на Столична община, то е редно да каже по какъв начин страната си показва „ Левски “ да получи нов стадион.

В изявление за Капитал Наско Сираков изрази подготвеност клубът да откри вложител за строителство на стадиона при възмездно право на градеж и прилагане. Така градът ще резервира земята и самото оборудване като благосъстоятелност и няма да се случи скица като Пловдивския панаир, а общината ще има опцията да предложи на софиянци съвременно оборудване “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР