Звездата на Лудогорец Марселиньо вече е хаджия. Това стана, след

...
Звездата на Лудогорец Марселиньо вече е хаджия. Това стана, след
Коментари Харесай

Марселиньо стана хаджия

Звездата на Лудогорец Марселиньо към този момент е хаджия. Това стана, откакто футболистът посети Божи гроб в Йерусалим преди няколко дни.

Бразилецът с български паспорт употребява паузата в шампионата поради контролите на националния тим с Босна и Херцеговина и Казахстан и си подари екскурзия до Израел. Този път Марселиньо се върна с хубави мемоари от там за разлика от лятото, когато " орлите " отпаднаха в Шампионската лига от " Апоел " (Беер Шева).

Бразилецът отпътува за Израел незабавно след мача на Лудогорец с Етър преди десетина дни. Силно набожният футболист бе съпроводен от брачната половинка си Изабела и някои свои съотборници.

Марселиньо посети множеството културни забележителности на Израел. Той и компанията му в Обетованата земя се върнаха обратно във времето на цар Давид, Исус и римляните, на кръстоносците и бедуините, на Лоурънс Арабски.

Първата точка на радостната група беше Тел Авив. След това всички се насочиха към крайбрежията на Мъртво море. По-смелите, като Марсо и жена му, даже поплуваха в солените и лековити води. Те качиха радостно клипче, на което демонстрират, че не могат да потънат.



Следващата точка от заплануваната стратегия е разходка до пустинята Негев. Там Марселиньо и Изабел яздиха камила.
Най-важната част от екскурзията беше визитата на Йерусалим. Марселиньо, който е най-набожният състезател на Лудогорец, направи цялостна обиколка на светите места - мина по последния път на Исус Христос, отиде на стената на рева, с цел да стигне и до Божи гроб. Бразилецът се поклони на свещеното място след дълго редене на опашка с вярващи от целия свят.



" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР