Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, заслужено спечели приза за

...
Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, заслужено спечели приза за
Коментари Харесай

Десподов назова какво е казал на Бусато и отсече: Надиграхме категорично ЦСКА

Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, справедливо завоюва наградата за Играч на мача след триумфа с 3:0 над ЦСКА в мач от петия кръг от родната efbet Лига. №11 на " орлите " уточни аргументите за какво отборът му е поразил противника и призна какво е споделил на вратаря Густаво Бусато след вкарания гол в срещата, провела се в Разград.

" Мисля, че изрично надиграхме ЦСКА. много повече държахме топката и ни се получаваше изнасянето от вратаря. Търсехме зад отбраната пасове и всичко се получи. Радваме се, че вкарахме три гола, можеше и повече, само че дано не бъдем алчни. 3:0 е задоволително ".

" Трябваше да подобрим играта си от Казахстан. Не играхме по този начин както трябваше там. Днес показахме друго лице и би трябвало да го покажем това лице против Астана. Ако играем по този начин, нещата ще ни се получат ", показа още капитанът на " орлите ".

" Не съм индивидът, който би трябвало да разяснява ЦСКА, защото играя в Лудогорец. Искам да кажа, че - да, окей, нямат положителни резултати при Нестор Ел Маестро, само че в случай че някой се слуша в мен, имат много добър треньор. Трябва да му се даде време, пристигна в тежка обстановка. Той е доста образован, беседва с играчите. Играл съм при него, направих положителни игри. Трябва самообладание просто. Дали ЦСКА е свалил равнището, ще го запазя за себе си. Радвам се, когато ние побеждаваме и вървим напред ".

" Приятен диалог организирах с него, пита ме по какъв начин е фамилията ми, аз за неговото. Говорихме за футбол. Каза, че ще се радва да ме види в мощен тим в чужбина. Радвам се, че го видях от престоя си в Австрия. Пожелахме си триумф. В ЦСКА постоянно има напрежение. Феновете изискват доста от играчите и те би трябвало да не се поддават на страстите, защото единствено те могат да излязат от обстановката ".

" Бусато се опита да ме разконцентрира по някакъв метод. Не му се получиха нещата. Каза ми, че знае къде ще я удрям. Вкарах му я и се израдвах. Опита се да скапе точката за дузпа с крайници, само че това са номера, които Господ ги връща.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР