Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис официално се e

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис официално се e
Коментари Харесай

Антъни Дейвис отказа последната година от договора си с Лейкърс

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис публично се e отказал от последната година в контракта си с " езерняците ", която щеше да му донесе $28.7 милиона заплата, и по този метод ще се трансформира в свободен сътрудник, заяви Yahoo Sports. Паника няма, защото Дейвис ще подпише нова договорка с първенците, посредством която ще си обезпечи повече непоклатимост отсега нататък.
Yahoo Sources: Los Angeles Lakers superstar Anthony Davis is officially declining his $28.7 million player option to become an unrestricted free agent.
— Chris Haynes (@ChrisBHaynes)
Ръководството на Лейкърс ще предложи няколко варианти на Дейвис и сътрудника му Рич Пол, който също по този начин е добър другар на ЛеБрон Джеймс, с цел да могат двете страни да изяснят коя оферта би била най-подходящата за бъдещето на баскетболиста.

През предишния сезон звездата на " езерняците " записа приблизително по 26.1 точки, 9.3 битки, 3.2 асистенции, 1.5 отнети топки и 2.3 чадъра в 62 мача от постоянния сезон, а по пътя към трофея бе още по-полезен с по 27.7 точки и 9.7 битки в 21 дуела от плейофната фаза на НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР