Звездата на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд не успя да

...
Звездата на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд не успя да
Коментари Харесай

Кървава Коледа за Кауай Ленърд

Звездата на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленърд не съумя да довърши срещата с Денвър Нъгетс през миналата заран, защото пострада по средата на последната четвърт. Крилото на калифорнийци е с 8 шева на устната, откакто получи несъзнателен удар с лакът от своя съотборник Серж Ибака при опит за битка в нахлуване. Ленърд, който приключи с 21 точки, 5 битки и 7 асистенции, се строполи на земята, облян в кръв, и след интервенция на лекарския екип напусна паркета.

Kawhi left for the locker room after colliding with Ibaka.
— ESPN (@espn) Топреализаторът на Клипърс в срещата Пол Джордж даде своя коментар за обстановката след успеха на отбора му. " Наистина се тормозих. Мислех си за най-лошото. Не знаех какъв брой мощен е бил ударът и какво тъкмо се е случило, тъй като не го видях. Просто забелязах по какъв начин Кауай лежи на земята и първото нещо бе да се уверя, че той е добре ", показа крилото.

Kawhi looks like he just went through 5 rounds with Gaethje!
— Barstool Sports (@barstoolsports) Все още няма информация дали Ленърд ще пропусне идващия мач на Клипърс, който е на следващия ден от 22:30 часа против Далас Маверикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР