Звездата на Локомотив Пловдив Димо Бакалов прие много емоционално наградата

...
Звездата на Локомотив Пловдив Димо Бакалов прие много емоционално наградата
Коментари Харесай

Бакалов: Изиграх последния си мач за Локомотив Пд, отивам в Разград

Звездата на Локомотив Пловдив Димо Бакалов одобри доста прочувствено премията си за Играч на мача в плейофния реванш против Славия в баражите за Лига Европа от втората осмица на Първа лига. Причината за това бе, че успеха с 3:0 се яви последният мач на крилото с екипа на „ железнирачите”.

29-годишният състезател призна, че още веднъж ще облече екипа на първенеца Лудогорец от идващия сезон. Това ще бъде втори престой за него в Разград, където той игра в интервала 2011-2014.

„ Получи се много прелестен мач за нас. Имахме много положения. Радващото е, че вкарахме три гола. Доста прелестен двубой”, разяснява Бакалов за успеха в столицата.

„ В идващия мач против Черно море би трябвало да сме изцяло съсредоточени и мобилизирани. Аз няма да играя в него, това през днешния ден ми беше последният мач за Локомотив. Пожелавам триумф на момчетата.”

„ Причината е, че имам 10 дни за отмора, тъй като преминавам в различен тим – Лудогорец.”

„ В Локомотив прекарах доста хубави 3 години, сътворих доста положителни другари.”

„ Очакванията ми са, първо, да съм жив и здрав. Ще се постарая да преборя конкуренцията, към този момент не съм толкоз млад както преди години. Вече съм зрял футболист.”

„ Ще потегли на 100 %, ще демонстрирам каквото мога. Вече в случай че преценяват треньорите, ще ме пускат”, съобщи още Бакалов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР