Звездата на Ливърпул и Египет Мохамед Салах призова световните лидери

...
Звездата на Ливърпул и Египет Мохамед Салах призова световните лидери
Коментари Харесай

Мохамед Салах призова световните лидери да предотвратят по-нататъшно клане на невинни души

Звездата на Ливърпул и Египет Мохамед Салах прикани международните водачи да се " обединят, с цел да предотвратят по-нататъшно кръвопролитие на почтени души " след събитията от последната седмица в Израел и Газа.

С вярата да бъде чут от тях, в сряда вечерта Салах публикува прочувствено видео със известие в своя акаунт " X ", където има над 18 милиона почитатели, както и в своя Instagram, с над 64 милиона почитатели.

В рамките на единствено на половин час обявата на футболиста в Instagram получи над 1 милион " лайкове " и над 4 милиона гледания.

Във видеото, оповестено в обществените медии, египтянинът сподели:

" Невинаги е елементарно да се приказва във времена като тези. Имаше прекалено много принуждение и сърцераздирателна грубост. Ескалациите през последните седмици са ужасни за наблюдение.

Всички животи са свещени и би трябвало да бъдат предпазени. Това би трябвало да спре. Семействата се раздират. Това, което е ясно в този момент, е, че филантропичната помощ би трябвало да бъде позволена до Газа неотложно. Хората там са в ужасни условия.

Сцените в болничното заведение нощес бяха ужасяващи. Хората от Газа незабавно се нуждаят от храна, вода и медицински консумативи. Призовавам международните водачи да предотвратят по-нататъшното кръвопролитие на почтени души. Човечността би трябвало да надделее ".

Публикацията на Салах идва, откакто благотворителната организация на Египетския Червен кръст благодари на Салах за " забележителното " персонално подаяние, с което да се помогне на засегнатите. Изпълнителният шеф доктор Рами Ал-Назир потвърди, че сумата към този момент е при тях: " Получихме дарението в неделя посредством неговия сътрудник Рами Абас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР