Звездата на Левски“ Уелтън има дете. То живее в Бразилия,

...
Звездата на Левски“ Уелтън има дете. То живее в Бразилия,
Коментари Харесай

Звезда на “Левски” с тайно дете в Бразилия


Звездата на „ Левски “ Уелтън има дете . То живее в Бразилия, научи „ България Днес “.

Нападателят е баща на наследник. Момчето е от предходна връзка на латиноамериканеца. То се ражда, когато Уелтън е още доста млад и едвам прохожда в мъжкия футбол. Нападателят и майката се разделят не дълго след раждането. Днес момчето е на към 7-8 години. Момчето остава при май си, само че играчът не стопира да се грижи за него. 

Заради сина си Уелтън пътува до Бразилия по-често от останалите си сънародници в „ Левски ”.

Използва всяка опция да се види с наследника си. А дребният е най-големият почитател на баща си. Преди време даже си прави прическа със „ 17 “ - номерът на Уелтън в „ Левски “. Освен това боядисва косата си в синьо. Така посреща татко си при едно от прибирането му до Бразилия през лятото. Днес Уелтън има нова жена до себе си, която приема сина му с цялото си сърце.

Настоящата му половинка Стефани е с него в България. Тя е на „ Герена “ за всички мачове на „ сините “ и трепетно следи изявите на обичания си. Шумно го поддържа и чества головете му. Двамата са дружно от няколко години. Сключват брак дни преди прехвърлянето на бразилеца в „ Левски “ . Стефани притегля внимание с татуировките и пиърсинга си. Тя е огромна фенка на картинките и украшенията по тялото. Бразилката има обеци безусловно на всички места. Най-видими са тези на ушите, на носа, на устните, на пъпа. Не са малко и татуировките й, като най-предизвикателна е тази на пеперуда , ситуирана тъкмо над интимната й зона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР