Звездата на Хари Стайлс изгря още докато бе част от

...
Звездата на Хари Стайлс изгря още докато бе част от
Коментари Харесай

Защо Хари Стайлс не говори за сексуалността си?

Звездата на Хари Стайлс изгря още до момента в който бе част от групата One Direction. Все още младеж тогава, през днешния ден той е към този момент пораснал и зрял. Говори и по-открито за някои ранни моменти в живота си, от които се е срамувал.

В изявление за списание Better Homes and Gardens изпълнителят разкрива, че въобще не му е харесвало хората да знаят за половия му живот.  " Толкова се срамих от това, от концепцията хората въобще да знаят, че върша секс, още повече и с кого. "

Британецът споделя още, че годините от 2010 до 2015 година са били изключително предизвикателни.

" Да схвана на кого мога да вярвам беше стресиращо ", изяснява той. Но добавя, че порастването го е направило по-осъзнат.

" Мисля, че стигнах досега, в който си споделих: " Защо се срамя? Аз съм самостоятелен мъж на 26 години. И да, върша секс. "

Поп артистът обаче отхвърля да разяснява обществено сегашната си полова ориентировка. Тема, по която продължава да се спекулира, макар че Стайлс и актрисата Оливия Уайлд са двойка към този момент повече от година.

Очевидно самият той избира да държи персоналния си живот надалеч от медийния интерес.  " Бил съм открит с приятелите си, само че това са персоналните ми прекарвания, които са си мои. "

С тези думи артистът натъртва и на посланието, което желае да съобщи - за повече схващане и последователност сред хората.

Разбира се, тук можем само да се съгласим с Хари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР