Звездата на Хари Кейн увери, че отборът му ще играе

...
Звездата на Хари Кейн увери, че отборът му ще играе
Коментари Харесай

Кейн: Ман Юнайтед си остава един от най-добрите отбори в лигата, но имаме сили да спечелим на Олд Трафорд

Звездата на Хари Кейн увери, че тимът му ще играе със самочувствие на " Олд Трафорд " след двете следващи разгромни победи във Висшата лига - 4:0 над Лийдс и 5:0 над Евертън. Английският национал има вяра, че възможен триумф при гостуването на този уикенд ще даде огромен подтик за упоритостите на тима за влизане в топ 4. Тотнъм е седми в класирането, изоставайки единствено на 3 точки от четвъртия Арсенал. Юнайтед също е в борбата за първите четири, като заема пето място с две точки повече от Тотнъм, само че и два мача повече.

" Юнайтед остава един от най-хубавите тимове в лигата. Те позволиха разочароващ резултат в градското дерби през уикенда и ще бъдат окуражени да се реваншират пред своите почитатели. Това е отлична опция за нас, записахме страхотни победи и би трябвало да използваме момента, изключително надалеч от вкъщи и пред тяхната аудитория. Мачът ще е тежък, Юнайтед разполага със страхотни футболисти ", разяснява Хари Кейн пред кореспонденти.

Тотнъм загуби от Юнайтед с 0:3 през есента в Лондон и Кейн е жаден за реванш. " Победиха ни с лекост в първия мач, само че в този момент е друго и ние би трябвало да подходим с вярната конфигурация. Нямаме самообладание за мача, имаме сили да спечелим. " Олд Трафорд " е едно от най-хубавите места в лигата и постоянно е вълнуващо да играеш на този стадион ", сподели още Кейн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР