Звездата на ФиорентинаСофиан Амрабат все още има желание да заиграе

...
Звездата на ФиорентинаСофиан Амрабат все още има желание да заиграе
Коментари Харесай

Звездата на Фиорентина все още иска да играе в Барса, но е наясно със ситуацията в клуба

Звездата на ФиорентинаСофиан Амрабат към момента има предпочитание да заиграе в Ла Лига и по-конкретно Барселона, с който беше обвързван още през януари.
 Трансферна цел на Арсенал, Ман Юнайтед и Атлетико Мадрид: Премиър лийг е фантастична лига Трансферна цел на Арсенал, Ман Юнайтед и Атлетико Мадрид: Премиър лийг е фантастична лига
Това разкри братът на халфа - Нордин Амрабат, който беше запитан дали има опция мароканският национал да премине в Уест Хам. “Не, той желае да доближи допустимо най-високото равнище и желанието му е да играе в Испания. Той е в челото на мечтаните от Барселона играчи, само че към този момент знаете каква е тяхната финансова обстановка. Има и други клубове, които се интересуват от него ”, разяснява пред ESPN Нордин, който е някогашен състезател на Малага.

Любопитното е, че през вчерашния ден се появи изявление, в което самият Софиан признава, че няма срещу да заиграе в Премиър лийг поради интереса от британски клубове към него. Също по този начин съгласно италианските медии 26-годишният полузащитник е бил най-хубавият за Фиорентина в снощния изгубен край с 1:2 от Уест Хам в Лигата на конференциите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР