Звездата на Етър Преслав Боруков е убеден, че вече е

...
Звездата на Етър Преслав Боруков е убеден, че вече е
Коментари Харесай

Звездата на Етър мечтае да играе за националния отбор

Звездата на Етър Преслав Боруков е уверен, че към този момент е подготвен за дебют и в представителния отбор на България. Тази есен юношата на Левски или е вкарал, или е асистирал за 9 от 11-те гола на „ виолетовите “ в efbet Лига.

„ В България се приказва, че младите би трябвало да бъдат част от държавния отбор. Надявам се скоро да пратят повиквателна и мен. Следващият лагер е през март. Но първо би трябвало да забележим кой ще е новият селекционер и нека да се интересува от мен “, показа Боруков пред английския вестник „ The Star “.

20-годишният нападател изкара четири години в школата на Шефилд Уензди, само че не получи късмет в първия тим и се прибра у нас. Той признава, че ползата към него е сериозен. Много е евентуално Етър да го продаде още през януари, откакто има информация, че откупната му уговорка е в размер на едвам 60 000 евро.

„ По време на идната зимна пауза в българското шампионата ще се завърна в София и дружно с моя сътрудник ще обсъдим каква е най-хубавата последваща стъпка в кариерата ми. Има интерес от отбори както от Западна, по този начин и от Източна Европа. Засега обаче съм концентриран единствено върху играта си “, продължи Боруков.

Good to catch up with former Owl Preslav Borukov, who after just a few weeks back in Bulgaria is catching the eye of clubs across Europe and is on the verge of a full international call-up.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР