Звездата на бразилския национален отбор Неймар се защити след острите

...
Звездата на бразилския национален отбор Неймар се защити след острите
Коментари Харесай

Неймар след острите критики: Не мога да контролирам болката

Звездата на бразилския народен тим Неймар се отбрани след острите рецензии и обвиняванията в непрестанни симулации. Нападателят на ПСЖ попадна в двете крайности след мача с Мексико, където изигра основна роля за успеха с 2:0, само че и беше наименуван " артист " от щаба на противника.

В няколко случая по време на мача Неймар падаше след съприкосновения с мексикански играчи и показваше, че изпитва мощна болежка. В центъра на вниманието попадна обстановка от средата на второто полувреме, когато отвън тъчлинията той беше настъпен от Мигел Лаюн.

" Просто усетих болежка. Това е нещо, което не мога да управлявам. Бях настъпен нелоялен отвън играта. Не мисля, че това би трябвало да се прави ", сподели Неймар.

" Но това е - те говореха доста преди мача, а в този момент се прибират у дома ", съобщи бразилецът.

Селекционерът на мексиканците Хуан Карлос Осорио упрекна нападателя, че е преигравал и че " не е добър образец за футбола ". " Това е позор за футбола. Загубихме прекомерно доста време поради един състезател ", сподели той.

Според Неймар рецензиите целят да разстроят играта му и по тази причина той се старае да не обръща внимание.

В обществените мрежи се появи вълна от смешки и насмешки за държанието на футболиста. В рецензиите се включиха Алън Шиърър и Петер Шмайхел.

Eric Cantona compares Neymar to a yellow luggage bag and has some acting advice for the Brazilian
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР