Звездата на босненската музика Дино Мерлин ще отпразнува своя 60-годишен

...
Звездата на босненската музика Дино Мерлин ще отпразнува своя 60-годишен
Коментари Харесай

Азис ще бъде подгряващ изпълнител в голям концерт

Звездата на босненската музика Дино Мерлин ще отпразнува своя 60-годишен празник на Гребната база в Пловдив през септември. Изпълнителят на тоталния шлагер " Йорговани “ ще бъде специфичен посетител на BalkanFest – най-големия фестивал за балканска музика у нас, който ще се организира на 22 и 23 септември.

Дино Мерлин е обичан музикант и текстописец на целия полуостров, посрещан е с цялостни зали и игрища. На 12 септември босненецът ще навърши 60 години, само че празненствата към персоналния му празник ще продължат и в Пловдив, където Мерлин ще извърши безконечните си шлагери, а публиката ще има опцията да пее в един глас с него. Специален посетител на събитието ще бъде и Краля на попфолка, българската звезда със международна популярност – Азис. Именно той ще подгрее и почитателите за появяването на Един Дервишхалидович, както е същинското име на босненеца, написа " Телеграф ".

Обичаната сръбска певица Цеца ще изпее най-големите си шлагери в първия ден на фестивала, оповестяват уредниците. На сцената ще забележим и гръцкия артист с кадифен глас Янис Плутархос, който ще извърши огромна част от мелодичните си песни – File, Giati Eho Esena и други Много въодушевление и забавление ще преживеем с брилянтния музикант Кристиан Азирович, разгласен за " най-хубав тромпет на Гуча “, и неговия оркестър, спечелили неведнъж самопризнание по света. Група " Колония “ от Винковци, Хърватия, известна с разнообразните си шлагери и издала над 12 албума, ще бъде посетител във втората вечер на фестивала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР