Звездата на Берое Гаюс Макута смята, че отборът има шансове

...
Звездата на Берое Гаюс Макута смята, че отборът има шансове
Коментари Харесай

Макута: Искам да сме в топ 3 и да печелим всички мачове до края на сезона

Звездата на Берое Гаюс Макута счита, че тимът има шансове да приключи в топ 3 на шампионата, а фантазията му е да заиграе в Манчестър Юнайтед. Конгоанецът има 5 гола от началото на сезона в efbet Лига, като донесе успеха над Етър с 3:2 в последния кръг.

" Доброто начало на сезона е продължение на това, което правихме през предишния. Добавихме трима-четирима качествени нови играчи в състава и те се приспособиха бързо. Това е тайната на нашия триумф, дружно сме от доста месеци към този момент и мисля, че ще ставаме все по-добри ", сподели Макоута пред betenemy.com.

" На крилото имам опция да покажа скоростта си и уменията си един на един, до момента в който в средата на терена мога да допирам топката повече и да управлявам играта. Треньорът е доста добър. Подготвяме се доста във физически аспект, отиграваме доста статични положения. Мисля, че е придирчив към кондиционната част, желае тимът да пресира и да работи крепко

Искаме да сме в Топ 3 в края на сезона, за какво да не приключим и преди всичко? Искаме да спечелим всичките си мачове до края на сезона. Знаем, че ще е мъчно, тъй като доста от тимовете са положителни ".

Халфът също по този начин отличи някои от най-хубавите футболисти в българското състезание: " Харесвам левия бек на ЦСКА Брадли Мазику, тарана на Ботев (Пловдив) Атанас Илиев, както и десетката на Черно море Илиан Илиев. Не е доста по-различно от Гърция, Португалия и Ирландия, където съм бил. Един ден желая да играя за Манчестър Юнайтед ", споделя още Макута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР