Звездата на Барселона Лионел Меси беше назначен за посланик на

...
Звездата на Барселона Лионел Меси беше назначен за посланик на
Коментари Харесай

Меси стана посланик на Световната туристическа организация към ООН

Звездата на " Барселона " Лионел Меси беше назначен за дипломат на Световната туристическа организация към Организация на обединените нации. Аржентинският футболист ще бъде претрупан със задачата да промотира виновния туризъм.

" По време на моите пътувания имах опцията да опозная доста култури и общества. Видях света по разнообразни способи и това е много обогатяващо. Щастлив съм, че се причислявам към тази задача - промотирането на виновния туризъм ", сподели Меси, представен от Организация на обединените нации.

Базираната в Мадрид организация дефинира " виновния туризъм " като туризъм, който " оказва помощ да се максимизират изгодите от бранша, като в същото време се минимизира евентуално негативното му влияние върху околната среда, културното завещание и обществата по света ".

Президентът на Световната туристическа организация към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили дефинира като " голяма чест " бъдещето присъединяване на Меси в промотирането на " позитивните полезности и изгоди, които съставлява туризмът ".

" Меси е неповторим състезател и образец за това по какъв начин волята и упоритата работа дават положителни резултати ", добави грузинецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР