Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман има предварителен договор с

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман има предварителен договор с
Коментари Харесай

Във Франция сигурни, че Гризман има предварителен договор с Барселона

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман има прелиминарен контракт с Барселона, твърди френското издание „ Le10Sport “.

Според информацията, френският футболист изрично е отказал да възобнови своя контракт с Атлетико Мадрид, защото има авансово съглашение с Барселона.

Именно това е била повода 26-годишният футболист да отхвърли също по този начин офертите на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен.

Барселона ще обезпечи услугите си на Гризман против сумата от 100 милиона евро, която е записана в неговата освобождаваща уговорка с Атлетико Мадрид.

Гризман има на своята сметка 13 гола в последните 13 мача. Той е вкарал общо 21 гола в 36 мача от началото на сезона.

От Атлетико Мадрид са се пробвали през последните седмици да проведат диалози с Гризман и неговия сътрудник за подновяването на договора му, само че футболистът изрично е отхвърлил отправените му оферти.

„ Дюшекчиите “ са склонни да усилят доста финансовото заплащане на Гризман, само че той не е податлив да преподпише, защото има авансово съглашение с Барселона.

Пипнаха половинката на Гризман да търси къща в Барселона

Според информацията на Le10Sport “, предварителното съглашение сред Гризман и Барселона е било реализирано още през предходната есен.

Съблекалнята на Барселона е с отворени порти за Гризман

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР