Звездата на Аржентина Лионел Меси заяви, че отборът не се

...
Звездата на Аржентина Лионел Меси заяви, че отборът не се
Коментари Харесай

Лионел Меси: Аржентина не се страхува от никого, хората очакват да се върнем с купата

Звездата на Аржентина Лионел Меси съобщи, че тимът не се опасява от нито един отбор на Световното състезание, само че прикани почитателите да останат спокойни.

Шампионите от Копа Америка са непобедени в 35 мача от 2019 година насам, като са в група със Саудитска Арабия, Мексико и Полша на Мондиала.

" Справяме се добре и хората чакат да се върнем с купата, само че не е толкоз елементарно ", сподели Меси пред Directv Sports.

" Световното състезание е доста мъчно, доста неща би трябвало да се случат, освен да играем добре. Много неща, които могат да ни изоставят и има още доста тимове, които желаят същото ", сподели още той.

" Ще се борим, не ни е боязън от никой, само че дано бъдем спокойни ", добави Меси.

Аржентина стартира с тъждество 1:1 против Исландия при присъединяване си на Световното състезание през 2018 година, като Меси пропусна дузпа, а по-късно тимът бе отстранен от бъдещия първенец Франция на полуфиналите.

Меси счита, че първият мач против Саудитска Арабия на 22-ри ноември ще беди основен за възможностите на отбора.

" В първите минути на първия мач е мъчно да направляваме нервите и напрежението. Но първият мач е значим, тъй като да започнеш с победи ти носи успокоение ", счита играчът на Пари Сен Жермен.

" Миналия път започнахме с тъждество и постоянно съм казвал, че в случай че бях вкарал дузпата и бяхме спечелили, щяхме да променим цялата история ", приключи той.
 ПСЖ ще дава отговор пред съда на Европейски Съюз за прехвърлянето на Лионел Меси
ПСЖ ще дава отговор пред съда на Европейски Съюз за прехвърлянето на Лионел Меси

Фенове на Барселона са внесли жалба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР