Звездата на алпийските ски при жените Микаела Шифрин регистрира втори

...
Звездата на алпийските ски при жените Микаела Шифрин регистрира втори
Коментари Харесай

Шифрин след втория провал в Пекин : Била съм и по-зле

Звездата на алпийските ски при дамите Микаела Шифрин записва втори следващ неуспех на Олимпийските игри в Пекин, откакто не приключи в първия манш на коронната си дисциплинираност слалом.

Както и в гигантския слалом в понеделник американката позволи неточност още в първите порти и напусна борбата за медалите. След отпадането си тя остана дълго време край трасето преди да слезе до зоната на финала. Там тя съобщи пред кореспонденти, че е имала и по-лоши дни в своята кариера.

„ Чувствам се почти. Била съм и по-добре, била съм и по-зле. Просто желаех да спра за малко и да се опитам да схвана какво тъкмо обърках. Не на този завой, а като цяло денем, седмиците и годината. Днес в действителност си мислех, че ще съм доста, само че стана тъкмо противоположното “, сподели Шифрин.

Нейното присъединяване в Игрите в Китай продължава след два дни, когато ще се организира и супергигантският слалом, в който тя още веднъж ще се бори за орден, само че има по-малки шансове за подобен, по отношение на техничните дисциплини, в които тя отпадна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР