Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана, научи агенция BulNews.

...
Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Извънредно! Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана

Зверско ликвидиране потресе ромския квартал на Монтана, научи организация BulNews.
Вчера, към 10.30 часа, е получен сигнал от отделението по Съдебна медицина в болничното заведение в града, че в секционна зала на патоанатомия е докаран мъртвец на мъж. Той е умрял в резултат на нанесен му предния ден побой, като в документите - известие за гибел, е посочената причина е ликвидиране. Трупът е на 63-годишен гражданин на село Николово, по главата и лицето на който има забележими следи от удари и кръвоизливи.
В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районното ръководство в Монтана по „ горещи” следи са открили трима поданици на монтанския кв. „ Огоста”, за които има данни, че са умъртвили възрастния мъж – жена на 32 година и двама мъже на 33 година, и 41 година
Убитият е имал интимни връзки с задържаната жена. Зверството е осъществено в нейния дом в локалния ромски квартал. Задържаните мъже също са поданици на квартала, само че живеят в друга къща.
Тримата са вкарани в ареста на полицията в Монтана за период до 24 часа. По случая е осъществен оглед на местопрестъпление в къщата на младата държанка от кв. „ Огоста”, където при почерпка зародил скандал и побой сред умрелия и тримата арестувани.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Действията по следствието не престават под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР