Зверски челен сблъсък между лек автомобил „Шкода Фаворит“ с врачанска

...
Зверски челен сблъсък между лек автомобил „Шкода Фаворит“ с врачанска
Коментари Харесай

Зверски челен сблъсък на Е-79, кола влезе под ТИР

Зверски преден конфликт сред лек автомобил „ Шкода Фаворит “ с врачанска регистрация и софийски ТИР е станал на интернационален път Е-79.

Ударът е бил толкоз мощен, че колата е влезнала под камиона, оповестява BulNews.

Тя се е движела от Враца в посока Монтана, когато в региона на село Краводер ненадейно се отклонила от пътя си се блъснала челно в ТИР-а.

Свидетели на злополуката подали сигнал на тел. 112 и на мястото са пристигнали кола за спешна помощ, пожарна и патрул на полицията.

След като извадили лекия автомобил било открито, че в него е бил единствено водачът, който е умрял на място. По неофициална информация това е към 80-годишен мъж от близкото село Ботуня.

Шофьорът на ТИР-ра разказал на служителите на реда, че пътувал към Враца, когато колата ненадейно тръгнала в неговата лента. Водачът направил всичко допустимо да спре, за което свидетелства дългият спирачен път на камиона, само че все пак се стигнало до съдбовния конфликт.

Има огромна възможност възрастният водач на леката кола да е получил инфаркт и затова да е изгубил надзор над возилото си.

На мястото на злополуката работят проверяващи, поради което трафикът беше краткотрайно прекратен. Заради тежкия случай са се образували километрични опашки и в двете направления.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР