Зверска бомба избухна преди часове, когато в мрежата се появи

...
Зверска бомба избухна преди часове, когато в мрежата се появи
Коментари Харесай

ЗВЕРСКА БОМБА: Вижте в чии прегръдки е Алек Младенов в реалния живот! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Зверска бомба избухна преди часове, когато в мрежата се появи скандална фотография на Алек Младенов. Фотото е отвън рамките на формата, правено е в домашна конюнктура и е меко казано " любопитно ". Знаем, че за интимните желания на ергена се носят клюки от дълго време, само че този кадър е много объркващ.

На него Алек е в непознати обятия, в смисъл на нито една от момите в предаването, а и даже не е в прегръдките на мома, а на... ами на мъж. И то на своя първи другар Виктор, който през вчерашния ден видяхме в епизода на формата.

Припомняме, че Виктор беше показан като кулинар и пръв другар на Алек, който заблуди девойките, че е инфлуенсър и ще снима по какъв начин готвят за блога си. А по-късно сякаш даваше препоръки на Младенов коя от момите му пасва и коя не. Виктор сякаш хареса Надежда Вишева и отхвърли Валерия Дакова...

Казваме съвсем на всички места " сякаш ", тъй като фотографията пред очите ни е повече от красноречива. Потребители натъртват на нежното лъчение на Виктор, което е даже леко женствено, а и на забележимата и блестящо осезаема непосредственост сред двамата мъже.

" Кога сте виждали " редови " мъже да застават в сходни пози?! М?! Няма неприятно Алек да плува на който си желае бряг, само че да се лъже в народен ефир - е това към този момент си е леш! ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР