Зулумите на кмета от петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков

...
Зулумите на кмета от петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Иван Гешев арестува кмета на Петрич Димитър Бръчков

Зулумите на кмета от петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков към този момент са в радара на прокуратура и нейния началник Иван Гешев, научи извънредно Narod.bg.

След като уеб сайтът ни осветли десетки схеми на Бръчков и неговата кохорта, подкрепени с документи, най-сетне в държавното обвиняване се заприказва за акция против оялата се клика в Петрич, рапортува нашият източник.

Последен гвоздей в ковчега на мафията ГЕРБ в югозападния град забиха петричани, които входираха сигнал до прокурор №1 под номер PRB202319372152I за безобразията, които феодалът Димитър Бръчков прави години наред под крилото на кръга към Бойко Борисов без глоба то държавните институции.

В документа са изброени дребна част от откровените закононарушения, вършени от Бръчката, както локалните назовават пробития градоначалник.

Сред тях десетките опорочени публични поръчки, погълнали милиони публичен запас, компрометираните търгове и състезания, противозаконната сеч, уволнения, репресии и злоупотреби с властта.

Реклама

В документа, който публикуваме, се изброяват и досъдебните производства, в които основен воин е кметът на ГЕРБ Димитър Бръчков.

Ето и самия документ:

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР