Зрителите ще могат да видят Мария и Мирослав заедно отново. Те

...
Зрителите ще могат да видят Мария и Мирослав заедно отново. Те
Коментари Харесай

Миро и Мария отново заедно

Зрителите ще могат да видят Мария и Мирослав дружно още веднъж. Те се появяват в “Hell`s kitchen България “ по NOVA. Стартът на епизода с двамата е плануван за вторник от 20 ч. От малкия екран потвърдиха пред " Телеграф " присъединяване на певицата. Снимките са направени още преди да се случи побоя над певицата, тъй като предаването се излъчва със забавяне от няколко седмици.

Днес началник Виктор Ангелов ще изпита въображението и знанията на участниците в Hell’s Kitchen България. Готвачите ще получат задача да подготвят своя версия на типичен ястия от българската кухня. Звездният тим още веднъж ще се изправи в готварско предизвикателство против изгубилите от първото тестване.

Шеф Ангелов е подготвил кулинарна версия на известното шоу “Семейни войни ", а спечелилите в нея ще получат преимущество. Къци Вапцаров, Роксана, Виктория Капитонова, Деси Цонева, Мирослава Профирова, Емануил Июджи и участниците от Hell’s Kitchen ще би трябвало да познаят кой е най-посочваният отговор на кулинарни въпроси, заложени на 100 индивида. Готварската задача пред двата тима ще включва приготвянето на ястия от домашната кухня.

В края на предходния епизод началник Ангелов лиши куртките на целия наследник тим и им връчи оранжеви престилки. Мястото на всички тях в шоуто ще бъде застрашено и по време на тазвечерната резервация. Шеф Ангелов ще изпрати Виктор, Васил и Цанко към общежитията, където ще би трябвало да си стегнат багажа и да чакат неговото решение дали ще останат в Кухнята на Ада. В края на новия епизод още един участник ще си тръгне от кулинарното шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР