Зрителите на Love Island смятат, че знаят защо Тоби Аромоларан

...
Зрителите на Love Island смятат, че знаят защо Тоби Аромоларан
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Love Island се чудят. Истинската причина на Тоби да избере Джорджия като Арабела е `заслепена`

Зрителите на Love Island считат, че знаят за какво Тоби Аромоларан е избрал Georgia Steel пред сегашната звезда Арабела Чи при повторното свързване.

„ Подлият “ островитянин беше наименуван „ змия “ от някои фенове на ITV2, защото разясниха, че той е „ заслепил “ Арабела в последния епизод. Без предизвестие той я заряза поради някогашната Джорджия по време на последното събиране, оставяйки Джорджия и настоящия пламък Калъм Джоунс да се разклащат.

Всички звезди към огнището бяха оставени да ахнат и да викат решението, шокирани от Тоби зарязаха Арабела за Джорджия и не споделиха нищо, до момента в който не стигнаха до огнището. Докато някои фенове го нарекоха „ страхотна телевизия “, други побързаха да „ измислят “ същинските му аргументи да зареже Арабела поради Джорджия – и това няма нищо общо с предишния им разказ.

Тоби и Джорджия са излизали последно година, само че не се получи, тъй че те дадоха ход на нещата при започване на серията All Stars предишния месец. Нещата обаче скоро се разпаднаха и дво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР