Зрителите на Coronation Street са убедени, че са разбрали обрат

...
Зрителите на Coronation Street са убедени, че са разбрали обрат
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street на ITV разтърсват „зловещата“ връзка на Джоел Диринг със злодей на калдъръма

Зрителите на Coronation Street са уверени, че са разбрали поврат на Джоел Диринг в сапунената стратегия на ITV, защото се опасяват от Дий-Дий Бейли може да се сблъска с повече разрушено сърце след последната драма на татко й Ед Бейли.

В петък вечер Ед най-сетне сподели истината на фамилията си за пристрастеността си към хазарта, оставяйки фамилията си да се разтресе от откритието. Синът на Ед, Майкъл, остана гневен, до момента в който дъщерята Дий-Дий беше засегната да разбере, че и Джоел, и Рони са знаели за хазарта на Ед, без да й кажат. След сърдечен диалог с Тод, Ед разкри, че крие още повече информация от фамилията си.

По-късно в епизода Ед реши да си признае, разкривайки на фамилията си, че тъкмо вечерта преди беше изпразнил бизнес сметката и загуби всички средства в казино, причинявайки голямо разделяне в фамилията. Епизодът приключи с желанието на Дий-Дий да помогне на татко си, до момента в който измислиха проект дружно, до момента в който Майкъл не искаше да има нищо общо с татко си.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР